ALEGE ASUMAT UN ORAȘ CURAT
MERGE LA PLOIEȘTI

La doi ani de la debutul proiectului în Sectorul 3 din București și, ulterior, în Iași și Constanța, campania noastră ajunge la Ploiești, orașul care înseamnă acasă pentru cei peste 1000 de angajați ai fabricii noastre. Noile modele de scrumieră stradală au fost create de artisti români și votate între primele trei cele mai bune proiecte ale concursului național de design organizat de revista de arhitectură Igloo. Designul MATCA sugerează ideea unui stup, în care gesturile individuale se reunesc pentru binele comun.

Proiectul este dezvoltat cu sprijinul Asociației Green Academy și al Primăriei Municipiului Ploiești, căreia îi mulțumim pentru dezvoltarea acestui parteneriat menit să crească nivelul de conștientizare și să susțină infrastructura necesară pentru eliminarea corectă a mucurilor de țigară. Cutiile stradale sunt produse de Step Proiect.

De la debutul campaniei, mai multe tone de chiștoace au fost colectate responsabil și utilizate în procesul de recuperare energetică în cadrul unor fabrici de ciment.

Autor model Living Box – Timotei Hotea; Autor model Matca – Radu Prusan (modele câștigătoare în cadrul concursului național de design organizat de revista Igloo în 2021)

BAT
Twitter

BAT
LinkedIn

BAT
YouTube

BAT
Global Careers

X

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim, inclusiv despre modul în care le poți dezactiva, consultând politica noastră.

Salvează
Acceptă toate