BAT lansează gama de produse inovatoare veo™ fără tutun, din frunze de Rooibos

6 Octombrie 2023

  • BAT România anunță lansarea unei game de produse inovatoare fără tutun, compatibile cu dispozitivul glo

  • veo™ reprezintă un pas înainte în dezvoltarea unei game cât mai variate de produse cu risc redus* destinate fumătorilor și consumatorilor adulți de produse cu nicotină

  • Rezultatul este un produs care oferă o experiență completă, fără tutun și care nu implică ardere

  • România este între primele piețe care vor lansa această inovație

București, 6 Octombrie 2023 – BAT România a anunțat lansarea primului produs încălzit fără tutun al companiei, comercializat sub brandul veo™. Compatibil cu dispozitivul glo, acest produs inovator oferă fumătorilor și consumatorilor adulți de produse cu nicotină o alternativă la fumat care nu conține tutun și nu implică ardere.

veo™ conține Rooibos – o plantă consumată în mod obișnuit sub formă de ceai fără cafeină – oferind astfel consumatorilor o alternativă la fumat fără tutun.

Dr. James Murphy, Director pentru știință și cercetare în cadrul BAT, a menționat: ”În zece ani, am trecut de la comercializarea unei singure categorii de produse la un portofoliu cu multiple categorii. Parte dintre aceste noi categorii de produse conțin tutun, altele nu, dar toate au un numitor comun important: nu implică ardere. Prin corelarea așteptărilor consumatorilor cu inovații remarcabile, dezvoltarea veo™ reprezintă un pas înainte în atingerea obiectivului nostru de construire a unui viitor mai bun, în care oferim fumătorilor și consumatorilor adulți de produse cu nicotină o gamă cât mai diversă de produse cu risc redus.*”

Consumabilele veo™ conțin frunze de Rooibos, care sunt infuzate cu nicotină de înaltă calitate și arome în timpul procesului de fabricație.

Odată încălzit în dispozitiv, produsul veo™ emană o aromă plăcută. Rezultatul este un produs care oferă o experiență completă, fără tutun și care nu implică ardere.

veo™ este disponibil în magazinele din România începând din 11 septembrie.

* Pe baza dovezilor științifice și presupunând o trecere completă de la fumat la aceste produse, care nu sunt lipsite de riscuri și creează dependență.

BAT
Twitter

BAT
LinkedIn

BAT
YouTube

BAT
Global Careers

X

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim, inclusiv despre modul în care le poți dezactiva, consultând politica noastră.

Salvează
Acceptă toate